Skip to main content
Juniorit

P03: Peli-ilta Myllypurossa, 10.9

By 18.9.200912 kesäkuun, 2014No Comments

Myllypurossa HIFK-03 osallistui kahdella joukkueella, antaen runsaasti peli-aikaa ja vastuuta myös aloitteleville pelaajille. Peli-ilta oli erittäin onnistunut myös pelillisesti koska voitimme 2/4 otteluista ja molemmat joukkueet voittivat kerran!

LPS03-HIFK red,6-2.

HIFK red-LPS,5-3.

HIFK white-PPV, 6-4.White oli vahvistettu parilla -02 pelaajilla ja onnistuimme hyvän peli-systeemin avulla pitämään peli hyvin hallussamme ja voittomme PPVstä ei ollut missään vaiheessa uhattuna.Kaikki ensi-kertalaisetkin pelasivat paremmin kun hyvin ja pelistä jäi varmaan kaikille hyvä mieli.

PPV-HIFK White, 8-3. White oli toiseen otteluun lainannut Redille muutaman pelaajan ja saanut vastaavasti Rediltä pelaajia. Tässä pelissä PPV oli selkeästi niskan päälle ja pelaajimme hyvästä tsempistä huolimatta hävisimme pelin selkeästi.