Skip to main content
Juniorit

P03: Peli-ilta Bolliksella 16.9

By 18.9.200912 kesäkuun, 2014No Comments

HIFK red- Käpa02, 4-4. Red aloitti ottelun räväkästi ja syöttöpeli toimi aivan loistavasti tuottaen ”Haaga-trion” avulla nätit 4 maalia. Jostain kumman syystä Redin peli pikkuisen takkuili loppua kohden ja KäPa pääsi nopeasti aivan ottelun viime minuuteilla nousemaan 4-4 tasuriin. Lopussa olivat KäPa jopa lähempänä voittomaalia joten tasuri lienee oikeutettu tulos. Ottaen huomioon sen että pelasimme vuotta vanhempia vastaan tulos on silti erinomainen, osoittaen jälleen että HIFK-03 pelaa tasaväkisesti vuotta vanhempia poikia vastaan.

PPV03-HIFK red, 0-3.Tähän otteluun redin kokoonpano oli taas vähän muutettu, yritettiin auttaa white joukkuetta lainaamalla kaikki vaihtopelaajat sinne, koska pelasimme -03 joukkuetta vastaan. Red hallitsi peliä mielin määrin mutta PPV piti numerot aisoissa ja hyökkäsi muutaman kerran vaarallisesti mutta kaikki redin veskarit torjuivat taidolla ja tuurilla kaikki PPVn vedot. PPV-03 kanssa on sovittu harjoitusotteluista ja ainakin tämän ottelun perusteella PPV03 on meille oiva harjoitusvastustaja.

 

HIFK White-PPV-03 sininen,

PPV- HIFK-White, 8-0.