Skip to main content
Juniorit

P03: Peli-ilta Kalliossa 12.8

By 20.8.200912 kesäkuun, 2014No Comments

HIFK-03 joukkueen ensiesiintyminen omana joukkueena! HJK-Laajasalo turnauksessa aiemmin kesällä -03:t olivat jo ottaneet pienen varaslähdön kohti oman joukkueen perustamista jolloin joukkue oli vahvistettuna vain 1-2 -02 syntyneillä pelaajalla ja pärjäsi silti mainiosti.

Tauko oli kuitenkin ollut pitkä ja peli-tuntuma oli pojilla vähän hakusessa. Ensimmäisessä ottelussa asettui vastaan PPV03. Keväällä oltiin jo kertaalleen hävitty 2-3 PPV03:lle joten nyt oli revanssin paikka. Hyvästä tsempistä huolimatta hävittiin PPVlle 2-5. Joukkueen vihreän kortin sai joukkueen kuopus ja uudet pelaajat esiintyivät muutenkin edukseen.

Toisessa ottelussa vastaan asettui PK-35/Pihlis jota vastaan olimme pelanneet Helsinki Open turnauksessa. HIFK-03 pelaajakato toiseen otteluun näkyi, pelaajamme alkoivat väsyä kun ei ollut vaihtopelaajia (tai extrapelaajia 0-5 tilanteessa) ja hyvästä taistelusta huolimatta hävittiin 0-7. Joukkueen vihreän kortin sai toinen uusista pelaajista joten uusien pelaajien debyytti oli kaiken puolin onnistunut.