Skip to main content
Juniorit

P03: Peli-ilta Bolliksella 19.8

By 20.8.200912 kesäkuun, 2014No Comments

Vuorossa oli toinen peli-ilta, tällä kertaa bolliksen nurmella. Tällä kertaa meillä oli 3 vaihtopelaajaa mikä on aika optimaalista (4+1 joukkueessa), kaikki pääsee kuitenkin pelaamaan ja peli-tuntuma säilyy jotenkuten. Ensin vastaan asettui MPS, joukke jonka kanssa oli pelattu jo keväällä muutama ottelu. Yhteispeli sujui nyt paremmin kun edellisessä ottelussa ja alun pienen empimisen jälkeen kavensimme ottelua 2-3 lukemiin, MPS oli kuitenkin ottelun toisella jaksolla parempi ja voitti 2-8.

Joukkueen vihreällä kortilla palkittiin IFKn maalivahti, joten sille tontille on edelleen tunkua tässä joukkueessa!Illan toisessa ottelussa vastaan asettui Viikingit, ottelu eteni pitkään alussa 0-0 lukemissa ja kummallakin joukkueella oli paikkaansa mutta puolustuspeli oli tiivistä. Viikingit pelasi jostain syystä turhan kovaa potkien jaloille ja jos heidät harhautettiin he kamppasivat välittömästi meidän pelaajan.

Tällaista pelityyliä ei opetella ainakaan IFKn junioreissa. Seuraus olivat lukuisia vapaapotkuja meille ja onneksi kukaan meidän pelaajista eivät loukkaantuneet Viikinkien otteista. Peli alkoi pikkuhiljaa kääntyä fyysisempien Viikinkien puolelle ja he tekaisivat lyhyessä ajassa 7 maalia, saimme vähän balsamia haavojen päälle kun meidän ”iki-liikkuja” tempaisi nätisi pari byyriä Viikinkien häkkiin.

Joukkueemme vihreän kortin sai liukutaklauksiensa aina puhtaasti suorittanut pelaaja, siinä mallia Viikinkien pelaajille fair-playsta!