Skip to main content
Juniorit

P02: Peli-ilta Brahenkentällä 12.8.2009

By 17.8.200911 kesäkuun, 2014No Comments

EYhden kesätauon jälkeisen harjoituksen jälkeen olivat ottelut heti edessä keskiviikkona Brahenkentällä. Jalkapalloinnostus oli korkealla, meitä oli jo 8 innokasta jalkapalloilijaa valmiina kohtaamaan kaksi joukkuetta Puistolan Urheilijoilta.

Ensimmäinen ottelu pelattiin ajoittain kaatosateessa, mutta kesäsade ei tuntunut häiritsevän ketään. Tasaisessa ottelussa molemmat joukkueet loivat joukon hienoja tilanteita ja saimme ihailla sekä kovaa taistelua, hienoja yksilösuorituksia että upeita yhdistelmiä. Valitettavasti vastustajilla oli hieman enemmän onnea päätöksissään, joten kun loppuvihellys soi, oli PuiU tehnyt 3 maalia ja me 0.

Otteluiden välisen tauon aikana sade lakkasi ja innokkaimmat pitivät ylimääräisen harjoitusvuoron Henckan johdolla kun muut taas käyttivät tilaisuuden hyväkseen kuivaamalla kaatosateen kastelemia varusteitaan.

Toisessa ottelussa jatkui taistelu, mutta väsymys alkoi hieman näkyä ja peli ei luistanut yhtä hyvin kuin ensimmäisessä ottelussa. Tästä huolimatta kaikki
taistelivat urheasti ja saimme maalitilin avattua kahdella hienolla maalilla. Valitettavasti PuiU oli tälläkin kerralla hieman kovempi, joten he onnisutivat
tekemään 7 maalia ennen kuin olimme valmiita kotimatkaa varten.

Kaiken kaikkiaan hieno syyskauden aloitus vain päivää ensimmäisten harjoitusten jäljkeen. Meillä oli kolme uutta pelaajaa, jotka kaikki näyttivät hienoja otteita ja ”vanhat” ottivat heidät hienosti mukaan jengiinsä.