Skip to main content
Juniorit

P02: Helsinki Open 18-19.4, P-02 osallistui yhdellä joukkueella

By 23.4.200911 kesäkuun, 2014No Comments

P-02 avasi ulkokauden varsin menestykkäästi Pihlajamäen turnauksessa. Vaikka numerollisesti voitettiin yksi ja hävittiin neljä peliä olemme pelillisesti kehittyneet todella paljon sitten viime vuoden ulkoturnauksen Tapiolassa. Pelissämme oli jo selkeät syöttökuviot, pelaajat liikkuivat ja hakivat vapaita paikkoja, puolustettiin ja hyökättiin joukkueena.

Joukkueeseen saatiin taas uusia maalintekijöitä joten ratkaisijoita löytyy yhä leveämmältä rintamalta. Joukkueen maalivahtipelikin oli selvästi mennyt eteenpäin, varsinkin pelinavaukset sujuivat nyt mallikkaasti. Hyväksi havaittu ketjukokonaisuuksien käyttö tulemme jatkamaan tulevissa peli-illoissa ja turnauksissa.Tästä on todella hyvä jatkaa!