Skip to main content

PuiU turnaus 26-27.4.08

By 15.4.2009No Comments

Heti ensi minuuteilla näki mitä pojat olivat tulleet tekemään; pelaamaan ja näyttämään mihin he pystyvät.
 
Ensimmäisenä päivänä pelattin kolme peliä per joukkue, 3x40min. ja pojat jaksoivat taistella loppuun asti, molemmat joukkueet voittivat oman lohkonsa.

 


Oli meillä hieman huonoa tuuriakin matkassa, Anton satutti kolmesti saman polven ja pikku haavereita sattui itse kullekin, onneksi oli lääkintälaukku matkassa ja Teija sai laitella kylmäpussia poikien kipeisiin jalkoihin. Emil N. sai pahannäköisen potkun kasvoihin, mutta onneksi selvisi säikähdyksellä, ja pääsi näyttämään miten maalissa torjutaan.
 
Toisena päivänä pelattiin välierissä ja Ruslanin toive toteutui: molemmat joukkueet pelasivat finaalissa toisiaan vastaan, se jos mikä oli jo voitto koko joukkueelle.


 
Vanhemmat saivat nauttia hienosta tasaväkisestä pelistä, joka päättyi tasan 1-1, mistä johtuen pojat pääsivät kokemaan rangaistuspotkukilpailun, mikä päättyi 4-3 redin hyväksi.

Jännitystä oli hieman ilmassa, mutta poikien mielestä turnaus oli jo voitettu ja HIFK oli kerrassaan paras, ei ylivoimaisesti vaan upealla pelaamisella ansaittu.
 
Turnaus kokonaisuudessa oli hyvin järjestetty, aikataulut piti ja pojat pääsivät lepäämään pelien välissä.


Pojat saivat kulta- ja hopeamitalit kaulaansa ja joukkueet hienot pokaalit.
 
Lisäksi turnauksessa palkittiin joukkueiden parhaat tsempparit, HIFK/red Aleksi ja HIFK/white Nelson.
 
Tästä on hyvä jatkaa!