Otteluraportit

Karmea vierastappio Heteniityllä

By 10.6.201411 kesäkuun, 2014No Comments

Viikingit – HIFK 3-0 (0-0)

83´ 1-0 Niko Tirkkonen

88´ 2-0 Faton Seferi

90+1´ 3-0 Valmir Seferi

HIFK:n kokoonpano: Hurskainen (MV) Hänninen, Sinisalo, Kuusijärvi, Maisonvaara (84´ Aaltonen), Halme, Sotka (81´Kuikka), Jung (70´Karlsson), Terävä, Inutile, Peltonen

Vaihdossa: Ranta, Kuikka(81´), Karlsson(70´), Lindberg, Aaltonen (84´)

Ennakko

Voittoputkessa oleva HIFK lähti otteluun alkukauden heikosti pelannutta Viikinkejä vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Vuosaarelaiset olivat onnistuneet maalaamaan vain kahdesti koko kuluvan kauden aikana.

Ratkaisu

Valkoisissa pelannut vierasjoukkue hallitsi ottelua suvereenisti ensimmäisella jaksolla, mutta Viikinkivahti  Mika Johansson veti pidemmän korren kerta toisensa jälkeen. Entisen HIFK-maalivahdin venytykset läpi ottelun pitivät kotijoukkueen pelissä mukana.

Toisella jaksolla HIFK:llä oli omat mahdollisuutensa mennä ottelussa useammankin maalin johtoon. Kaikki kuitenkin muuttui ottelun 83. minuutilla, kun Niko Tirkkonen laukoi Viikingit 1-0 johtoon. Tähtirinnat hakivat kuumeisesti tasoitusta ja tämä antoi mahdollisuuden kotijoukkueelle lisäosumille. Musta 10 minuuttinen ja HIFK oli tappiolla peräti 0-3. Viikinkien kahdesta viimeisimmästä osumasta vastasivat Faton ja Valmir Seferi.