HIFK ja FC Honka pelasivat lauantaina 1-1 tasapelin liigakarsinnan toisessa osaottelussa Helsingissä yli 4000 katsojan edessä. Ottelun avausmaali syntyi 28. minuutilla, kun FC Hongan Ilari Äijälä eteni vasemmalta laidalta ja ampui tarkan kierteisen laukauksen oikeaan takakulmaan. HIFK:n tasoitus syntyi, kun 90 minuuttia oli pelattu ja erotuomarin antamaa lisäaikaakin yli neljä minuuttia. Pekka Sihvola sivalsi 1-1-tasoituksen upealla saksipotkulla.

Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, joten FC Honka nousee Veikkausliigaan kaudeksi 2018 vierasmaalisäännön turvin.

HIFK kiittää kaikkia kannattajia, pelaajia, taustahenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia kolmesta ikimuistoisesta liigakaudesta. Pettymys on luonnollisesti valtava, mutta tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Seura tiedottaa tulevaisuuden suunnitelmista lähiaikoina.

HIFK kääntää seuraavaksi katseet käynnissä olevaan osakeantiin. Osakeannin tavoitteena on saada n. 250 000 – 400 000 euroa omaa pääomaa. Annin alaraja on määritelty siten, että 200 000 euroa tarvitaan kattamaan vuoden 2017 operatiivinen tulos, vahvistamaan tasetta ja antamaan peruspääoma tuleville vuosille. Sen lisäksi tarvitaan 50 000 euroa, jotta stadion-hankkeelle saadaan tehtyä tarveselvitys ja liiketoimintasuunnitelma.