Skip to main content

Otteluissa on maskiedellytys

Ottelutapahtumien turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyjen avulla. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, sinulle tarjotaan maski sisäänpääsyn yhteydessä.

Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Sinun täytyy pysyä kotona, mikäli sinulla on koronatartuntaan viittaavia oireita. Enemmän tietoa koronaviruksen tyypillisistä oireista löydät THL:n nettisivuilta.

Usein kysytyt kysymykset lipuista ja kausikorteista

Voiko vielä ostaa kausikortteja?

Kaudelle 2021 ei enää myydä kausikortteja, sillä valtaosa kotiotteluista on jo pelattu.

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin?

Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään.

Tarvitseeko pyörätuoliasiakkaan saattaja oman ottelulipun?

Kyllä, sekä pyörätuoliasiakas että hänen saattajansa tarvitsevat omat liput otteluun. Liput ovat ilmaisia EU Disability Cardin haltijoille. Pyörätuolipaikat löytyvät pääkatsomosta. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset saattajalle lipun HIFK:n kotiotteluun.

Minne otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä koskien kausikorttitilaustani?

Lippupisteen asiakaspalvelu hoitaa kaikki kausikorttitilauksiin liittyvät mahdolliset kysymykset ja ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen , soittamalla numeroon 0600 900 900 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä Lippupisteelle viestiä Facebookin tai Twitterin kautta.

Voinko ostaa lipun stadionin ovelta ennen ottelun alkua?

HIFK:lla ei ole varsinaista lipunmyyntiä Bolt Arenalla. Suosittelemme siis, että kaikki katsojat ostavat lippunsa otteluun ennakkoon Lippupisteen kautta. Pieni määrä irtolippuja tulee kuitenkin myyntiin myös Urheilukadulla sijaitsevaan fanituotteiden myyntipisteelle.

Oikeuttaako Palloliiton/Veikkausliigan kunniakortit, erotuomari- tai valmentajakortit tai HIFK:n omat kultamerkit sisäänpääsyyn HIFK:n otteluihin?

Ota viimeistään ottelua edeltävänä päivänä yhteyttä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi. Lähetämme vastausviestissä tarkemmat toimintaohjeet.

Jätä kielletyt tavarat kotiin

Stadionille ei saa tuoda esim. alkoholijuomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. FC Honka-ottelussa voit poikkeuksellisesti ottaa yhden 0,5 l-kokoisen muovisen vesi- tai limupullon mukaan.

Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista.Nämä ehdot löydät täältä.

Kioskipalvelut

Kioskipalvelut ovat normaalisti auki.

Fanituotteet

Fanituotteita, kuten uudet Kahdestoista pelaaja –paidat ja colleget, kaulaliinat, lippikset, t-paidat ja hupparit, tulee olemaan myynnissä HIFK:n kotiotteluissa. Myyntipisteen löydät Urheilukadulta stadionin ulkopuolelta, joten muista ostaa fanituotteesi ennen sisäänkäyntiä ottelutapahtumaan.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä

Meidän tapahtumaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.