Skip to main content

Försäljningen av säsongskorten inleds torsdagen den 10.11. kl 12. Vår nya biljettförsäljningspartner är Ticketmaster. Superreapriserna gäller de första två veckorna, fram till den 24.11, och därefter går vi över till reapriser fram till 31.12.2022. Specialerbjudandena upphör vid årsskiftet. Säsongskorten berättigar till inträde till HIFK:s hemmamatcher i grund- och slutspelsserien i herrarnas division ett under säsongen 2023 på Bolt Arena.

HIFK:s säsongskortsförsäljning för säsongen 2023 inleds torsdagen den 10.11 på Ticketmasters hemsida. Huvudläktaren och Klacken är i bruk. Liksom förra säsongen är de översta läktarna i mitten av huvudläktaren Premium-platser. Nytt för säsongen 2023 är att HIFK lanserar en utskänkningsläktare på huvudläktaren, samt Röda familjesäsongskortspaket och Snadi-säsongskort för alla under 16 år. Dessutom tillhandahåller vi ett förmånligare säsongskort nära klacken, men på huvudläktarsidan.

Om laget och dess staff får vi information inom en snar framtid. Detta intygar Teemu Kankkunen som tillträtt som HIFK:s sportchef. Han sammanfattar sina tankar om laget enligt följande:

– I och med den förra säsongen tog en era i HIFK fotbolls historia slut och uppbyggnaden av en ny era från ettan har nu inletts. I den vardagliga verksamheten innebär det kortfattat att vi går tillbaka till semiprofessionalitet på spelarfronten. Det betyder ändå inte att vi skulle göra saker halvhjärtat. I allt vi gör försöker vi fungera professionellt och erbjuda spelarna optimala förhållanden och förutsättningar för att utvecklas.

Förnyande av förra årets säsongskortsplatser

Förra säsongens säsongskortsplatser är reserverade fram till den 10.12. Ticketmaster skickar automatiskt en faktura till alla som äger ett säsongskort för säsongen 2022, och vid betalning av denna kommer säsongskortet automatiskt att förnyas till samma läktarplats som föregående år. Om du inte vill förnya ditt säsongskort kan du lungt lämna fakturan obetald. Säsongskortsreservationen avbryts automatiskt den 10.12, och de platser som inte förnyats släpps till allmän försäljning.

Fakturorna för förnyandet av säsongskorten till huvudläktaren sänds ut inom de kommande två veckorna. Om fakturan inte kommit fram den 27.11 och du haft ett säsongskort till huvudläktaren år 2022, vänligen kontakta

Säsongskort till Itäkatsomo och Klacken

Itäkatsomo stängs inför säsongen 2023 och säsongskorten dit förnyas inte automatiskt. Klackens onumrerade platser kan köpas direkt från Ticketmaster-tjänsten, och inte heller dom är reserverade automatiskt.

Snadi säsongskort och Röda familjesäsongskortspaket

HIFK lägger till Snadi säsongskort och Röda familjesäsongskortspaketet till sitt säsongskortsutbud. Snadi-säsongskortet är avsett för alla under 16 år. Priset för säsongskortet är detsamma överallt på läktarna. HIFK:s nya Röda familjesäsongskortspaket innehåller två säsongskort för vuxna och två Snadi-säsongskort (för personer under 16 år). Det går inte att köpa platser i säsonskortspaketet till premiumplatserna på huvudläktaren eller till utskänkningsläktaren.

Utskänkningsläktare

Läktare 103 och 104 är utskänkningsläktare under säsongen 2023, och dit får man ta alkoholhaltiga drycker. Av denna anledning kommer dessa läktare bli K18-områden. Till läktarna säljs huvudläktar-säsongskort som vanligt.

Priser mer information om de olika typerna av säsongskort hittar du här.