Skip to main content

HIFK Fotboll har i år tagit i bruk ett nytt Fadderspelarpaket för sina företagskunder. Då man beställer paketet, kommer företagets logotyp att synas på ryggen i fadderspelarens matchtröja. Dessutom nämner speakern på stadion företaget varje gång fadderspelaren presenteras eller gör mål.

NTG Polar Road Oy, som verkat i Finland sedan 2014, är ett företag inom transport- och logistikbranschen. Företagets fadderspelare säsongen 2021 är mittbacken Aldayr Hernández. Dessutom kommer NTG Polar Roads logotyp att synas på HIFK-tränarnas matchdagskläder.

– Det här avtalet fick sin början då Juhani Tähkävuori tog kontakt med mig och presenterade HIFK:s olika samarbetspaket för företag. Idrott och speciellt att stöda idrotten ligger mig nära hjärtat, så det här var ett lätt beslut för mig, kommenterar NTG Polar Roads representant Sami Leppänen.

– Det är fint att vi får nya sponsorer även i dessa svåra tider vi lever i. Jag känner Sami Leppänen sedan ungdomen, så det är kul att nu få välkomna NTG Polar Road som ny samarbetspartner. Trots coronapandemin har vi fått flera företag att börja samarbeta med oss, och speciellt de här Fadderspelarpaketen har varit populära, kommenterar HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.

Vill du också ha en egen fadderspelare till ditt företag? Bekanta dig med våra olika paket på vår sida för företag!