Skip to main content

HIFK och majoritetsägaren Lucas Chang Jins företag Impress Europe har nått en överenskommelse om att avbryta samarbetet. HIFK Soccer rf står nu som majoritetsägare i HIFK Fotboll AB. En ny styrelse kommer att utnämnas av bolagsstämman så fort som möjligt. Båda parterna fortsätter nu med sin företagsverksamhet på var sitt håll och önskar samtidigt varandra allt gott för framtiden.

Detta avtal med den förra majoritetsägaren gör det samtidigt möjligt för HIFK att fortsätta från en aktiebolagsgrund inom Veikkausliigalagets verksamhet. De nya investerarna kommer inom kort att få möjligheten att teckna aktier i bolaget via en aktie-emission. HIFK gläder sig även åt att alla de viktiga och trogna minoritetsägarna i bolaget nu genom denna lösning kan vara aktieägare även i framtiden.