Skip to main content

Säsongskortsförsäljningen inför säsongen 2021 inleds fredagen den 13 november via Lippupistes försäljningskanaler. Platserna från säsongen 2020 hålls reserverade till sina ägare fram till den 31.12.2020. Du kan förnya din plats från och med den 13.11. genom att logga in i den nya biljettportalen på adressen hifkfotboll.lippu.fi. Samma användarnamn och lösenord som du använde i samband med din säsongskortsbeställning ifjol gäller även i den nya biljettportalen. Alla gamla säsongskortsägare får nästa vecka ett separat e-postmeddelande med närmare anvisningar om hur man förnyar sina platser till 2021.

HIFK har beslutat att inte öppna Östra läktaren till säsongskortsförsäljning inför säsongen 2021. Säsongen 2020 var efterfrågan tyvärr inte tillräckligt stor för att det ska vara ekonomiskt lönsamt att hålla Östra läktaren öppen för säsongskortsägare. Alla de som hade säsongskort till Östra läktaren 2020 kommer som tack för sitt stöd att få välja nya platser på Huvudläktaren eller i Klacken redan fr.o.m. den 10.11. Vi erbjuder gamla säsongskortsägare från Östra läktaren nya platser på Huvudläktaren till specialpriset 160 euro fram till den 13.11. Efter det kostar Huvudläktarnas säsongskort 200 euro för samtliga kunder.

Även denna höst kan man köpa sitt säsongskort till ett förmånspris, som är i kraft då du gör din beställning innan årsskiftet. Fram till den 31.12.2020 får du alltså ett Klacken-kort för 120 euro, ett Huvudläktarkort för 200 euro och ett Premiumkort för 250 euro. Efter den 1.1.2021 blir Klacken-kortet 40 euro dyrare och Huvudläktar- och Premiumkorten 45 euro dyrare.

VIP Röda Lounge-säsongskortet kostar 755 euro för de 30 första beställarna, varefter priset höjs till 855 euro.

Mer information samt vanliga frågor om säsongskorten hittar du här.