Skip to main content

HIFK och målvakten Martti Puolakainen, 25, har kommit överens om en förlängning av kontraktet, som nu sträcker sig över säsongen 2020. Puolakainen kom till HIFK i början av juli och var med i laguppställningen som andramålvakt i sammanlagt 15 matcher i Veikkausliiga säsongen 2019. Han har spelat 12 matcher för JK Viljandi Tulevik i den högsta serien i Estland och har i Finland utöver HIFK representerat bl.a. FC Viikingit, Grankulla IFK och EsPa i de lägre divisionerna.

Puolakainen, som även har spelat för flera av Estlands juniorlandslag, har tränat med HIFK under de senaste veckorna och är glad över sitt förlängda kontrakt.

– Det känns jättebra att skriva under ett nytt kontrakt med IFK! I fjol fick jag ingen speltid i Veikkausliiga, men nu jobbar jag hårt för att få speltid under nästa säsong. Jag kommer inte på många saker som skulle kännas bättre än att få spela inför de bästa supportrarna i Finland, säger Puolakainen.

I och med Puolakainens förlängning har HIFK nu kontrakt med tre målvakter inför säsongen 2020, då man redan tidigare hade kontrakt med Arnold Origi och Otto Huuhtanen. Här kan du bekanta dig med hela den nuvarande laguppställningen.

Det är ännu två veckor tid kvar till att skaffa säsongskort till förmånspris! De billigare priserna är i kraft så länge som du beställer ditt säsongskort senast på nyårsafton via adressen lippu.fi. Säsongskortsförsäljningen har inletts med fart och hittills har redan över 500 kort blivit sålda!