Skip to main content

HIFK:s nya specialträningsprogram Träna Med Stjärnorna har kört igång, och såväl tränare som deltagare har varit väldigt nöjda med innehållet under den första veckan. Intensivträningen, som riktar sig till såväl målvakter som utespelare, har bestått av effektiv och individuell träning för juniorspelare i olika åldrar. Våra kunniga tränare har ställt upp individuella träningsprogram och en del önskade resultat har gått att urskilja redan efter den första veckan.

HIFK-kaptenen Hannu Patronen har varit nöjd med träningen samt med deltagarnas egna insatser.

– Det har varit mycket bra saker på gång under träningarna och speciellt efter att jag lärt känna spelarna bättre. Det är roligt att se att det finns så många ivriga spelare, som vill träna extra och utvecklas som spelare. Hittills har vi koncentrerat oss på individuell skicklighet, dvs. bollkontroll, som omfattar förande av boll, fintar och omvändningar, och så också spel i en-mot-en-situationer och passningar. Det viktigaste här är rätt touch på bollen, säger Patronen.

TMS fortsätter på söndag, och sen blir det individuell träning i en vecka, då spelarna på egen tid följer sina respektive träningsprogram.