Skip to main content

Nikolas Saira kommer fortsätta att spela fotboll för HIFK följande säsong. Ytterspelaren som har representerat ett flertal av Finlands pojklandslag kom till i IFK inför säsongen 2017. Förra året blev det 13 matcher i Herr Ettan. Där stod han för ett mål och två assist.

– Jag är nöjd över att vi kunde komma överens om en förlängning. Jag är väldigt ivrig och motiverad. Det skall bli spännande att se vad följande säsong för med sig, säger Saira efter att ha skrivit under kontraktet.

Saira har satt upp tydliga mål för inkommande säsong och sin egen framtid.

Jag vill slå igenom ordentligt på nästa nivå. Sen, såklart, är det jäte viktigt för mig att det går bra för laget också. Verksamheten i det förnyade laget har varit väldigt proffsigt och mitt mål är såklart att vi inte bara håller oss kvar i ligan, utan att vi också får framgång. Jag kan knappt vänta på att få springa tillbaka ut på planen, med Stadin Kingit bakom mig, säger Saira.

Årets första officiella match spelas följande tisdag, då Finska cupen kör igång. IFK möter då HJK i Tali fotbollshall som gästande lag.