Skip to main content

Teemu Hakkala har börjat jobba som evenemangs och försäljningschef på HIFK. I hans arbetsuppgifter ingår planering kring marknadsföring och olika uppgifter relaterade till försäljning och partnerskap.

Dessutom arbetar Hakkala som evenemangsansvarig på matcher, under vilka han har ett övergripande ansvar för att koordinera och organisera evenemanget tillsammans med matchteamet.

”När vd Perttu Hillman erbjöd mig en plats i teamet tvekade jag inte ett ögonblick. HIFK är ett attraktivt varumärke som alltid legat mig varmt om hjärtat. Det är fantastiskt att jobba i en förening som HIFK, säger Hakkala.

Teemu arbetade även på HIFK förra säsongen, då var hans arbetsuppgifter försäljning, marknadsföring och partnerskap i kontorets kundtjänst. Han hjälpte också till med att organisera matchevenemang.