Skip to main content

HIFK har lanserat en partnercommunity inför säsongen 2023, Röda Partner Club (RPC).

Som RPC-medlem är du involverad i ett omfattande nätverk där du kan skapa nya kontakter och samtidigt hållaa dig i kärnan av HIFK-fotbollen. Du kommer att vara bland de första att få höra om aktuella händelser. Det finns många aktiviteter på programmet för medlemmarna under säsongen och självklart kan du även se alla våra hemmamatcher!

RPC-medlemmarna samlas fyra gånger per säsong innan våra hemmamatcher, njuter av god mat och dryck och lär känna varandra. Dessutom träffar vi varandra under inplanerade aktiviteter såsom HIFK golf och padel.

Under säsongen anordnar vi en spektakulär HIFK-gala för våra medlemmar.

Vi säljer ett begränsat antal medlemsskap, totalt 200 st (max två per företag).

Priset för ett RPC-medlemskap är 1000€ + moms 24%.

Reservationer och förfrågningar gällande samarbetskoncept:

Marko Lahikainen
Försäljnings- och marknadschef
HIFK Fotboll Ab

tel 0400 414 221.

Anslut ditt företag till HIFK Röda Partner Club!