Skip to main content
Juniorer

Tre nya träningschefer

HIFK Soccer rf förstärker sin organisation med tre nya träningschefer. Följande personer har nu påbörjat sitt arbete; Umid Dibachy (U15 och äldre), Unto Virkkala (U10-U14) samt Timo Lanki (U6-U9).

Till de nya träningschefernas arbetsbild hör helhetsansvar för ifrågavarande åldersklasser, planering av verksamheten samt förverkligandet av HIFK:s träningslinje i hela föreningen. De fungerar som stöd för tränarna och lagen, samt i sina egna åldersklassers lag som förmän för personalen och kontaktpersoner till föreningen.

Vi önskar Umid, Unto och Timo välkomna in i sina nya roller!

Umid Dibachy

U15-U20 Tränings- och spelarutvecklingschef

Umid (UEFA A) ansvarar för HIFK:s åldersklasser U15 och uppåt. Särskild tyngdpunkt har han i att bygga tävlingsröret mellan U17 (B), U20 (A), herrarnas reservlag och herrarnas representationslag.

HIFK har de senaste åren strävat till att utveckla sitt tävlingsstråk ända upp till representationslaget. Den kommande säsongen kommer föreningens tävlingsjuniorer att utvecklas som en helhet, och i samarbete med föreningens representationslag.

Kontaktuppgifter

046-9357541

Unto Virkkala

U10-U14 Träningschef

Unto (UEFA A) ansvarar inom HIFK för åldersklasserna U10-U14. Han hämtar med sig en lång tränarerfarenhet.

I ungdomsskedets (U10-U14) åldersklasser förstärker vi spelarnas helhetsmässiga utveckling som idrottare och motivationen till att utveckla sig själv. Ett månsidigt ibruktagande av HIFK Metodologia förstärker dessa målsättningar.

Kontaktuppgifter

040-4188534

Timo Lanki

U6-U9 Träningschef / Juniorchef

Timo (UEFA B) ansvarar för åldersklasserna U6-U9 inom HIFK. Han har med sig en lång tränarerfarenhet från både junior- och vuxensidan.

I barnskedets lag poängteras påbörjandet av fotboll som hobby, grundfärdigheter och glädjen i idrotten.

På juniorchefens ansvar finns också olika fotbollsskolor och -läger.

Kontaktuppgifter

040-5003280 (i funktion från 15.11->)