Skip to main content

Information om säsongskorten till Klacken lördag 8.10. under matchen HIFK – IFK Mariehamn

Efter att bollförbundet beslutat att hålla Klacken stängd under vår sista hemmamatch för säsongen började vi kartlägga alternativ för arrangemanget, och inledde en diskussion med Stadin Kingit. Vi bestämde oss för att öppna den östra läktaren, som vi från början tänkt hålla stängd under säsongens sista matcher. Och att biljetterna dit skulle säljas till ett reducerat pris på 10 euro.

Efter mycket feedback kring detta väljer vi nu att räcka upp händerna. Vi tog ett felaktigt beslut, och ber om ursäkt för eventuellt besvär detta orsakat er.

Vi vill informera om att alla IFK-medlemmar med Klacken säsongskort kan gå in på östra läktaren i HIFK – IFK Mariehamn matchen utan att behöva lösa in en separat biljett.

Klackens säsongskort kan användas som vanligt vid östra läktarens biljettläsare. Ifall du redan hämtat ut en biljett till matchen, skicka ett mail till

Vi hoppas, i samarbete med Stadin Kings, att vi kan anordna en minnesvärd sista hemmamatch för Jugi och Bäri inför IFK-supportrarna. Välkomna dit!

HIFK Fotboll Ab