Skip to main content

Information om biljetterna och biljettförsäljningen till semifinalen i cupen onsdagen den 31.8.

På onsdag den 31.8 spelas det om viktiga saker, när Suomen Cup matchen mellan HIFK och FC Inter sparkas igång klockan 18:00. Kom och bevittna den historiska stunden, när HIFK spelar sin första semifinalmatch sedan år 1959.

På spel är inget mindre än en plats i Suomen Cup -finalen som spelas på Olympiastadion den 17.9. HIFK är endast en match ifrån, och det är bara vinnaren i onsdagens match som går vidare. Kom till platsen för att bevittna detta ögonblick, och för att stödja oss i kampen om finalplatsen. I finalen är det inte bara vinsten som står på spel, utan även en semifinalplats i nästa års Conference League. Man kunde alltså inte ha mer att spela om!

 

Biljettförsäljningen har inletts. Biljetterna till cup-semifinalen kan köpas från: https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/hifk-fotboll-suomen-cup-2022-3197417/

OBS! SÄSONGSKORTEN ÄR INTE I KRAFT I CUPSEMIFINALEN! Alla som kommer för att se matchen måste alltså köpa biljett skilt. Stötta föreningen, kom till platsen och visa ditt stöd, när HIFK spelar om en plats på olympiastadion. Att just du kommer är viktigt för oss!