Skip to main content

Restaurangen Hook i ändan på Tölö sporthall fortsätter samarbeta med HIFK säsongen 2021. Restaurangen, som har inriktat sig på sport, visar många stora idrottsevenemang året runt. För tillfället har de Finlands största screen under EM-tävlingarna i fotboll. HIFK och Hook har samarbetat redan länge, och HIFK-supportrarna har under flera års tid samlats i Hook före och efter HIFK:s hemmamatcher. Detta år finns restaurangens logotyp på herrlagets shorts.

– IFK är en legendarisk och nationellt känd idrottsbrand och jag har njutit av samarbetet. Därför ville vi väldigt gärna fortsätta jobba tillsammans med IFK, säger Juha Vuorio från Hook.

– Jag är riktigt nöjd över att Hook kom med i detta samarbete och över att vi i dessa tider fick en restaurang med i vår partnergrupp, trots att restaurangernas verksamhet har lidit mycket av pandemitiden, säger HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.

– Det känns fint att fortsätta samarbeta även detta år samt att vi fick igång det här så här pass fort, fortsätter Tähkävuori.

Denna säsong ordnas samlas HIFK-gemenskapen i Hook efter samtliga hemmamatcher. Restaurangens adress är Mannerheimvägen 17.