Skip to main content

Åke Lindmans traditionella fotbollsskola ordnas två gånger sommaren 2021. Den första skolan äger rum i juni och den andra i augusti. Skolan riktar sig till 2013-2017 födda barn.

I juni samlas fotbollsskolans deltagare på Väinämöinen-planen den 7.-9.6. kl. 17.00-18.30 varje kväll. I augusti blir det i sin tur fotbollsskola den 2.-4.8. kl. 17.00-18.30 varje kväll på samma plan.

Målsättningen med den tre dagar långa fotbollsskolan är att ge deltagarna sommarens roligaste fotbollsupplevelse samt att låta dem träna några av fotbollens grundfärdigheter i form av övningar, lekar och spel. Genom att dela in barnen i mindre grupper på basen av ålder försäkrar vi oss om att var och en får individuell handledning.

Fotbollsskolans pris är 80 €/deltagare (0/20 € för HIFK Fotbolls medlemmar). Utöver programmet under tre kvällar ingår också försäkring, HIFK:s t-skjorta, en vattenflaska och ett diplom i deltagaravgiften.

Vi tar emot anmälningar till fotbollsskolan via blanketten (på finska) här nedan. Varje anmälan bekräftas per e-post efter att den godkänts. Vi berättar mer om eventuella specialarrangemang innan fotbollsskolan startar.

Som ansvarig ledare för fotbollsskolan fungerar Eero Länkelin (eero.lankelin[at]hifkfotboll.fi / 045-128 4052).

Ensimmäinen numero
Toinen numero