Skip to main content

Licenskommittén har den 21.12.2020 beviljat Veikkausliigalicens åt HIFK till säsongen 2021.

Beslutet var väntat för HIFK, men detta formella licensbeslut gör det nu möjligt att fortsätta förberedelserna inför en ny Veikkausliigasäsong som normalt. Inom den närmaste tiden kommer HIFK att presentera flera nya spelarkontrakt samt planenligt betala alla de räkningar som fortfarande är obetalda.

Har du frågor om HIFK:s kommande säsong? Vi ordnar ett Q & A-tillfälle på HIFK Fotbolls YouTube-kanal imorgon den 23.12.2020 kl. 15.00. Du kan skicka in dina frågor på förhand till HIFK:s ledning via e-postadressen kysymykset[at]hifkfotboll.fi.

Nu kan du även säkra din plats på samtliga hemmamatcher i Veikkausliiga genom att beställa ditt nya säsongskort via Lippupiste! Du får kortet till specialpris (fr. 120 euro) då du beställer senast den 31.12.2020. Köp ditt kort genom att klicka här.