Skip to main content

HIFK har tre hemmamatcher i oktober, då laget möter FC Honka, Ilves och RoPS.Biljetterna till dessa tre matcher kommer till salu torsdagen 24.9.2020 kl. 12:00.

HIFK och HJK har sedan tidigare bestämt att biljettkapaciteten i båda grundseriens Stadin Derbyn kommer delas mellan föreningarna. HIFK säljer därmed läktarna 107-128 och 307-11 till bortamatchen emot HJK som spelas söndagen 18.10. HJK är hemmalag under mötet, så HIFK:s säsongskort gäller ej i matchen. HIFK:s säsongskorts och aktieägare kommer dock få en förhandslänk skickade per epost där de kan köpa biljetter. Förhandsförsäljningen börjar 29.9. och ifall det blir biljetter kvar öppnas allmäna försäljningen 5.10.

Säsongskortsägare får åter ersättande biljetter

Regeringens och Regionförvaltningsbyråns instruktioner gällande matchevenemang har ännu ej lyfts. Detta betyder att samma specialarrangemang som hittils under säsongen gäller även i oktober.

För säsongskortsägare betyder detta att man återigen kommer bli tilldelad en ny plats, som beaktar säkerhetsavstånd. Denna ersättande biljett (eller biljetter) kommer skickas elektroniskt till den emailadressen man angivit då man köpt sitt säsongskort. Denna nya, ersättande biljett, skall visas för inträde till HIFK:s matcher. Fysiska eller mobilsäsongskort gäller EJ under rådande specialarrangemang.

Ifall du inte har fått dina biljetter för oktober månads matcher senast onsdagen 23.9.2020 kl. 19:00, bör du vara i kontakt med Lippupistes kundtjänst på 0600 900 900, eller via Facebook eller Twitter. Vänligen kontrollera även din skräppostsmapp före du tar kontakt, då det förekommit flera fall där biljetterna hittats i den.

Samtliga åskådare behöver en biljett till matchen, så att vi kan försäkra att vi inte har över 500 personer på respektive läktare. Ifall du är på väg på match med en under 7-åring (som vanligtvis har gratis inträde) bör du vara i kontakt med senast fyra timmar före match så att vi kan fixa en ersättande biljett. Pga den stora efterfrågan så kommer barnbiljetter till bortaderbyt kosta 10€ oavsett ålder. Då köper du enklast en barnbiljett i samband med ditt köp via Lippupiste.

Vi tackar för ditt samarbete i dessa krävande tider och ber dig att respektera dessa instruktioner så att vi kan säkerställa en säker matchupplevelse för samtliga av våra åskådare.