Skip to main content

Vanliga frågor om biljetter och säsongskort
 

Kan man ännu köpa biljetter eller säsongskort till Klacken?

Nej, eftersom Klackens kvot på 500 personer redan är fylld. Det går endast att köpa biljetter och säsongskort till de övriga öppna läktarsektionerna.

Kan jag ta ett litet barn med mig på matchen?

Jo, men även små barn räknas med i kvoten på 500 personer. Alla barn behöver alltså en egen matchbiljett. Ifall du behöver en biljett till ett litet barn, kan du vara ta kontakt med oss på adressen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi.

Kan jag ta en kompis med mig till Klacken?

Eftersom Klacken redan är slutsåld, så kan man inte ta en kompis med sig dit, ifall personen inte har ett eget Klacken-säsongskort.

Behöver en rullstolsburen persons följeslagare en egen matchbiljett?

Jo, både den rullstolsburna personen samt en eventuell följeslagare behöver varsin egen matchbiljett. Biljetterna är gratis för personer med EU Disability Card. Rullstolsplatserna finns på Huvudläktaren. Ifall du behöver en biljett till din följeslagare, kan du vara ta kontakt med oss på adressen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi.

Kan jag flytta mitt säsongskort till en annan läktarsektion?

Det är möjligt ifall det finns lediga platser i sektionen. Ta i så fall kontakt med Lippupistes kundtjänst per telefon på numret 0600 900 900 eller alternativt kontakta dem via deras Facebook eller Twitter.

När kommer biljetterna till kommande matcher att släppas?

Fredagen den 26.6. kommer alla biljetter till Övre läktaren att öppnas till försäljning. Du kan köpa dina biljetter via Lippupiste.

Måndagen den 29.6. öppnar vi de lediga platser som eventuellt blir på övriga läktarsektioner, efter att alla säsongskortsägare fått sin nya plats.

Vi kommer att släppa biljetterna till kommande månaders matcher månatligen.

Både jag och min kompis har säsongskort. Är det möjligt för oss att sitta bredvid varandra på matcherna?

Vi kan tyvärr inte ordna så att två personer, som beställt sina säsongskort skilt för sig, skulle kunna få de nya, ersättande platserna bredvid varandra.

Vart ska jag ta kontakt ifall jag har frågor om min säsongskortsbeställning?

Lippupistes kundtjänst har hand om alla eventuella frågor och problem, som berör beställda säsongskort. Du kan ta kontakt med kundtjänsten genom att ringa numret 0600 900 900 eller alternativt kontakta dem via deras Facebook eller Twitter.

Min e-postadress har förändrats efter att jag beställde mitt säsongskort. Hur gör jag för att byta adressen, så att jag får min nya inträdesbiljett till rätt adress måndagen den 29.6.?

Ta kontakt med Lippupistes kundtjänst, kontaktuppgifterna hittar du i svaret på föregående fråga.

Hur länge är begränsningsåtgärderna i kraft på matcherna?
Vi får instruktioner från Regionförvaltningsbyrån för en månad i taget. Enligt nuvarande information kommer de här restriktioner som nu gäller att vara i kraft fram till den 30.9.2020. Läget kan förändras både mot det bättre och det sämre. Ifall läget och föreskrifterna förändras, kommer vi också att uppdatera vår evenemangsplan.

Kan jag köpa en biljett vid stadions port innan matchen?

Nej, eftersom HIFK inte kommer att ordna någon biljettförsäljning på stadion så länge som begränsningsåtgärderna är i kraft. Biljetter till HIFK:s matcher säljs endast på förhand via Lippupiste. Det är dock möjligt att köpa en biljett från lippu.fi-webbshopen via en smarttelefon även utanför stadion.

Jag köpte biljettvouchers från HIFK Fotbolls webbshop tidigare i vår. När får jag dem och hur omvandlar jag dem till biljetter till den match jag valt att gå på?

Du kan ta kontakt med HIFK:s kansli, så omvandlar vi dina vouchers till matchbiljetter. Ta kontakt genom att skicka e-post till adressen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi. Berätta även vilken match du önskar gå på. HIFK:s vouchers gäller inte i derbymatchen mot HJK.

Kommer det att finnas en skild läktarsektion för bortalagets supportrar?
Enligt Bollförbundets instruktioner kommer det inte att reserveras något skilt utrymme på läktaren för bortalagets supportrar så länge som begränsningsåtgärderna är i kraft.

Får man komma gratis in på matchen med Bollförbundets/Veikkausliigas hederskort, med ett domar- eller tränarkort eller med HIFK:s eget guldmärke?
Ingen av dessa förmåner gäller så länge som begränsningsåtgärderna är i kraft.