Skip to main content
Kontrakt

HIFK inleder samarbete med Suomen Hierojakoulut Oy

HIFK Fotboll Ab och Suomen Hierojakoulut Oy har kommit överens om ett samarbete som sträcker sig över Veikkausliigasäsongen 2020. I och med kontraktet kan HIFK erbjuda sina spelare en tillgång till mångsidig idrottsmassage under säsongen. Suomen Hierojakoulut har verksamhet i flera olika städer runt om i Finland, varav två verksamhetsställen finns i huvudstadsregionen (Skillnaden och Iso Omena).

HIFK:s säsongskortsägare erbjuds massage till förmånspris under säsongen 2020. Då du visar upp ditt säsongskort i Skillnadens eller Iso Omenas verksamhetsställen, får du en rabatt på 5€ för 50 minuters massage av professionella och färdigutbildade massörer. Förmånen är i kraft under hela säsongen. Man kan boka tid till massage genom att ta kontakt med någotdera verksamhetsstället antingen per telefon eller via webbsidorna (kontaktuppgifter hittas nedan).

– Suomen Hierojakoulut Oy är Finlands största företag som erbjuder utbildning för massörer samt massagetjänster. Vi har åtta verksamhetsställen i landet och två av dem är i Helsingfors och Esbo. Vi utbildar massörer och den mest populära inriktningen på vidareutbildning är linjen som behandlar idrottsmassage.

Vi ser fram emot det nya samarbetet, eftersom vi nu kan vara med och erbjuda spelarna bra massagetjänster, som förebygger olika olyckor och belastningsskador. Samarbetet innebär också att våra studerande får följa med träningen och muskelvården hos professionella idrottare, samt se hur man med hjälp av massage påverkar spelarnas fysiska funktionsförmåga.

Det är med stor iver som vi nu börjar bygga upp samarbetet med HIFK och vi vill bidra till lagets framgång på spelplanen med vårt kunnande, kommenterar Suomen Hierojakoulut Oy:s vd Kati Krogerus.

– Samarbetet med Suomen Hierojakoulut Oy ger oss en möjlighet till att erbjuda spelarna god och mångsidig idrottsmassage, som är viktigt med tanke på förebyggandet av skador och främjandet av återhämtningen efter matcherna. Efter ett initiativ av vår fysiktränare Risto-Matti Toivonen kom vi i kontakt med Hierojakoulut och då båda parterna visade intresse för samarbete, kunde vi snabbt komma fram till ett avtal, konstaterar HIFK:s vd Christoffer Perret.

HIFK publicerade den här nyheten i ett nyhetsbrev, som kom ut för två timmar sedan. Nyhetsbrevet skickas till alla dem som har beställt det varannan måndag och innehåller varje gång nyheter som inte tidigare publicerats i någon annan kanal. Du kan beställa vårt nyhetsbrev här!

Kontaktuppgifter:
Suomen Hierojakoulut Esbo
Köpcentret Iso Omena, Toimistotorni C
Biskopsbron 11, 02230 Esbo
Tfn. 044 0355 898

Suomen Hierojakoulut Skillnaden
Nylandsgatan 4-6 (sisäpiha), 00120 Helsingfors
Tfn. 044 978 3569

https://www.suomenhierojakoulut.fi/