Skip to main content

PRESSMEDDELANDE FRÅN VEIKKAUSLIIGA

Veikkausliigas styrelse beslutar om eventuella förändringar beträffande säsongen 2020 imorgon, dvs. fredagen den 13 mars.

Enligt Finlands regerings rekommendation ska alla publikevenemang med över 500 åskådare ställas in ända fram till slutet av maj, för att förhindra spridningen av coronaviruset.

Enligt Veikkausliigas matchprogram, som publicerades i januari, skulle årets första matcher ha spelats lördagen den 11 april. Fram till slutet av maj finns sammanlagt 61 matcher inskrivna i det planerade programmet.

Styrelsen för Veikkausliiga diskuterar imorgon coronaviruset och de begränsningar som införts för att förhindra spridningen av det samt hur de påverkar den kommande säsongen imorgon den 13.3. Vi informerar om de beslut som fattats samt de eventuella förändringar som kan bli aktuella efter detta möte.