Skip to main content

Ladda upp inför HIFK:s hemmamatcher på Restaurang Mamma Rosa!

HIFK:s samarbetspartner Restaurang Mamma Rosa erbjuder alla HIFK Fotbolls säsongskortsägare en bra förmån under samtliga hemmamatchdagar! Då du visar upp ditt säsongskort får du en rabatt på -15 % på säsongsmenyn när du äter på Mamma Rosa före matchen.

Samtidigt passar vi på att påminna om att VIP-biljetterna till derbyt mellan HIFK och HJK den 23.4.2020 just nu är till salu via TMG Events. Före matchen avnjuter VIP-gästerna en god måltid på Mamma Rosa innan det är dags att förflytta sig till Bolt Arena. Mer information och anvisningar gällande bokandet av biljetter hittar du här!

Gymmedlemskap för ett år till förmånspris för säsongskortsägare!

HIFK Fotbolls säsongskortsinnehavare erbjuds nu också en möjlighet till att träna på Fitness24Seven till förmånspris! Då du visar upp ditt säsongskort på vilket Fitness24Seven-gym som helst får du ett års medlemskap till totalpriset 209 euro (ungefär 17,40 €/månad). Normalt är priset för nya medlemskap 319 euro, till vilket ännu tillkommer en aktiveringsavgift för medlemskapet (24,90/15 €). Som säsongskortsägare sparar du därmed över hundra euro under året!

Det går att aktivera förmånen när som helst under 2020, eftersom förmånspriset är i kraft ända till den 31.12.2020. Fitness24Seven-medlemskapskortet är personligt och kan inte föras vidare till en annan person.