Skip to main content

Träningsprogrammet Träna Med Stjärnorna, som leds av Arnold Origi, Hannu Patronen och Jukka Halme, har nu fått sin tidtabell fastspikad då matchprogrammet i Veikkausliigas fortsättningsserier har klarnat. Träningspassen hålls på Väinämöinen-planen på adressen Väinämöinengatan 4.

Träningstidtabellen ser ut på följande sätt:

Vecka 37 & 38:
Under de två första veckorna hålls träningarna på måndagar kl. 16-18 samt på söndagar kl. 9-11

Vecka 39:
Denna vecka är reserverad för egen träning. Tränarna gör upp ett träningsprogram, som deltagarna sedan följer i en veckas tid.

Vecka 40 & 41:
Under de två sista veckorna hålls träningarna på måndagar kl. 16-18 samt på lördagar kl. 10-12

Precis som på Arnolds målvaktsläger kommer spelarna att delas in i smågrupper på basen av ålder och spelplats. Träningarna varar i en timme, först tränar de yngre spelarna, och sedan de äldre.

Verksamheten är avsedd för juniorer födda 2004-2012 och som vill ha effektiv extraträning för att främja den egna utvecklingen som fotbollsspelare. Du behöver inte vara IFK-junior för att delta. Denna första fas av träningsprogrammet kostar 120 euro per spelare, och bindande anmälningar tas emot fram till den 8.9. på adressen . Kom ihåg att i samband med anmälan nämna deltagarens ålder samt spelposition (målvakt eller utespelare)!