Skip to main content

Piia Sinervo ansluter sig till representationslagets team

Sinervo har redan tidigare varit med i föreningens verksamhet, och hon har gjort ett värdefullt arbete på friidrottssidan i IFK. Dessutom har hon under åtta års tid jobbat med olika idrottare på landslagsnivå. Till hennes uppgifter inom HIFK Fotboll kommer att höra att ha ansvar över uppföljningen av hälsoläget i laget, återhämtningen, olika saker relaterade till kroppsvård samt över förberedelser inför träningar och matcher.

– Jag tänker att en rullande sten inte blir mossig, så jag tog gärna emot denna nya utmaning. Det är nytt för mig att vara med i rehabiliterings- och vårdkedjan inom lagidrott, men jag har jobbat i många år inom friidrott och därmed tillsammans med idrottare inom individuella grenar och hjälpt dem med muskelvård i tränings-, tävlings- och lägerförhållanden. Lagidrott har jag hittills varit i kontakt med främst genom min sons ishockeyhobby, berättar Sinervo.

Välkommen ombord Piia!