Skip to main content

Veikkausliiga har nyligen offentliggjort deras val till ”månadens lag” för maj månad. Denna gång är två HIFK-spelare med, och det verkar som om HIFK:s lyckade försvarsspel har uppmärksammats även utanför föreningskretsarna, då det handlar om målvakten Arnold Origi och försvararen Tero Mäntylä. Origi har spelat samtliga av HIFK:s 10 matcher medan Mäntylä har spelat alla utom en, då han var avstängd pga för många varningar. HIFK:s organisation vill säga ett stort grattis åt Arnold och Tero!

Till månadens spelare valdes FC Inters Filip Valencic och som månadens tränare valdes FC Inters José Riveiro.

Nästa chansen att se Arnold och Tero spela är inkommande tisdag, då vi får gäster ifrån Seinäjoki. Biljetter till den matchen kan du som vanligt köpa på ticketmaster.fi/hifkfotboll.