Skip to main content

Två Veikkausliigamatcher flyttas på grund av finalen i Finska cupen

Två matcher i Veikkausliiga har flyttats framåt på grund av finalen i Finska cupen, som spelas lördagen den 15.6. Två Veikkausliigalag, nämligen IFK Mariehamn och Ilves, möts i årets final. Bollförbundet informerar närmare om spelplats och -tidpunkt.

Enligt den information som utgivits i samband med publicerandet av matchprogrammet i Veikkausliiga, kommer matcherna för finallagen som har varit inprickade under tiden 14.-18.6. att flyttas. I detta fall innebär detta att två matcher, som enligt matchprogrammet skulle spelas fredagen den 14.6., flyttas framåt. Nya tidpunkter för dessa matcher är:

SJK – IFK Mariehamn, torsdagen den 15.8. kl. 18.30

Ilves – HIFK, tisdagen den 27.8. kl. 18.30

Alla fyra ovannämnda lag har tre mellandagar mellan föregående Veikkausliigamatch och det nya matchdatumet, samt tre mellandagar efter det nya matchdatumet till följande Veikkausliigamatch.