Skip to main content

HIFK Fotboll kommer på tisdagen släppa fyra nya produkter till förhandsförsäljning. Förhandsförsäljningen startar tisdagen 5.3. 12:00 och slutar på måndagen 11.3 11:00. Observera att då det handlar om förhandsförsäljning är leveranstiden väsentligt längre än i vanliga fall och vi uppskattar en leveranstid på mellan 12 till 17 dagar fr.o.m. 11.3.

Efter förhandsförsäljningen kommer produkterna tas bort ur webshopen. De två bästsäljande produkterna kommer vi ta in på lager och kommer lyftas tillbaka till vår webshop i slutet av mars – ett närmare datum kommer kommuniceras i ett senare skede.

Men vill du vara säker att du får din favoritskjorta eller munktröja, och till ett förmånligare pris, rekommenderar vi att du gör din beställning på förhand. Förhandspriserna är 20€ för t-skjortorna och 50€ för munktröjan.

Observera att bilderna är datorgenererade exempelbilder. Skjortan och munktröjan är samma produkt (ifrån Clique) som sommarens t-skjortor (”Syntest” + ”Retro 1897” och höstens munktröja (”Risti”).