Skip to main content

HIFK Fotboll kommer före sin första match i Veikkausliigan (6.4. borta mot SJK) möta tre lag: Paide, KTP och MyPa.

Först ut blir det en resa till vårt södra grannland då HIFK möter Paide på en konstgräsplas intill den estniska nationalarenan A Le Coq arena. Ifall vädret inte tillåter kommer matchen spelas inomhus. Matchen spelas fredagen den 22 mars, kl. 14:30. Föreningen ordnar även en supporterresa för alla intresserade. Mera om den resan och hur man anmäler sig i slutet av denna nyhet.

I slutet av mars kommer HIFK delta i MyPa-cupen som spelas 30-31.3 i Anjalankoski. Där möter man först KTP på lördagen och sedan MyPA på söndagen.

– Målet med dessa träningsmatcher är att förbättra på kemin inom laget. Vi har en hel del spelare som kommit in i laget och utöver interna träningsmatcher kommer vi också måsta spela mot andra lag. Därför blir det riktigt bra att möta Paide och delta i MyPa-cupen, säger sportchef Mika Lönnström.

Häng med på supporterresa till Tallinn med nya m/s Finlandia!

HIFK möter Paide i Estland 22.3. och bjuder nu in alla sina supportrar att hänga med. Föreningen har ordnat specialpris för alla IFK-supportrar. Resan sker på samma färjor som representationslaget.

Resan pris är 20€/person.
I priset ingår tur och retur-resor med däckplats (ingen hytt) med finska Eckerö Lines m/s Finlandia samt busstransport till och från spelplatsen.

Ifall man vill går det att beställa morgonmål för 14€/pers., med servering 8:30 eller 10:00 och/eller middag på resan hemåt för 28€/pers med servering 18:30.

Reseschema
Start från Helsingfors 22.3.2019 09:00 och ankomst i Tallinn kl. 11.15
Transport med buss till spelplatsen direkt efter ankomst och transport tillbaka till hamnen direkt efter matchen.
Tillbakaresa från Tallinn 18:30 och ankomst i Helsingfors 21:00

Man bör vara på plats vid terminalen minst en timme före färjans avfärd.

Kom ihåg att ta med pass eller officiellt identitetskort!

Anmälningarna bör göra snarast, då erbjudandet om specialpris löper ur 15.3. 23:59. Gör din anmälning (resenärerns namn och födelsedatum) så fort som möjligt via denna länk: https://goo.gl/forms/gr51lQxyBVwGTvBv2

Då vi mottagit din anmälan och behandlat den kommer du få ett kvitto per email. Resans betalning sker med banköverföring före 22.3.