Skip to main content

I slutet av maj lediganslog styrelsen för HIFK Soccer rf en post som verksamhetsledare för föreningen. Jobbet lockade ett glädjande antal sökande, och under och efter sommaren intervjuade och övervägde styrelsen. Till slut föll valet på Eero Kankkonen, 57, som ny verksamhetsledare för HIFK Soccer rf.

Eero Kankkonen, 57, har en över 30-årig erfarenhet inom IT och försäljning, och är bekant för oss HIFK:are sedan några år tillbaka som lagledare och dragare för vårt KKI 50 -lag.

Han har gedigna HIFK-gener, då hans far landslagsspelaren Hannu Kankkonen vunnit bl.a. 2 FM-guld för HIFK, och gjort 103 mål för HIFK på mästerskapsnivå.

Eero har tiotals år av erfarenhet av arbete inom idrottsföreningar som spelare, tränare, lagledare och styrelsemedlem. Vi i styrelsen trot att han har mycket att tillföra vår förening med sitt gedigna kunnande, sin erfarenhet av försäljningarbete (fundraising behövs alltid), och med sitt brinnande fotbolls- och HIFK-hjärta.

Vi hoppas att ni tar väl emot honom, hälsar på honom vid plankanten, och hjälper honom på traven då han inleder arbetet som verksamhetsledare.

Eero börjar arbetet som verksamhetsledare på heltid på tisdag, d.v.s. den 15 september.

Christoffer Perret
Ordförande, HIFK Soccer rf