Skip to main content

Under sommaren har en del förändringar skett i HIFK Soccer rf:s ledning. Redan i maj berättade vi att Mikael Airava utnämnts till föreningens verksamhetsledare från och med början av juni. ”Migu” leder därmed all operativ verksamhet i föreningen.

Frågor om den dagliga verksamheten, som till exempel ärenden angående tränares och funktionärers arbetsförhållanden, medlemsfrågor eller frågor om verksamhetens kostnader, ska alltså hädanefter ställas till verksamhetsledaren. Du får tag på ”Migu” per e-post på mikael.airava[at]hifkfotboll.fi eller per telefon på numret 0400-817265.

Den nya styrelsen inledde sitt arbete i början av juli under ledning av Jan-Erik Jeje Eklöf. Mycket av arbetet i juli präglades av Framåt-kampanjen och processen med FIFA:s spelarregistreringsförbud, som vi äntligen fick ur världen i slutet av juli.

Till styrelsens arbetslista hör bl.a. framtidens strategiarbete samt att skapa ramar för den operativa verksamheten. Mer aktuella ärenden från styrelsens arbete följer senare under hösten.