Yksilökehitysohjelma junioreille

Yksilöllisen pelaajakehitysohjelman tavoitteena on auttaa pelaajia nopeuttamaan kehittymistään jalkapalloilijana, auttaa saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteita sekä opettaa omatoimiseen, teemoitettuun harjoitteluun.

Pelaajakohtaiset tarpeet kartoitetaan ja sovitaan sekä pelaajan että joukkuevalmennuksen kanssa. Huomioimme fudistekniikan lisäksi pelaajan pelikäsityksen, taitavuuden ja henkisiä ominaisuuksia.

Yksilövalmennuksessamme pelaajalle todennetaan hänen kehittymisensä ja sen yhteys teemoitettuun harjoitteluun.

Untsi Virkkala toteuttaa yksilötreenit Väiskillä arkisin klo 14.30-16.30 tai muuna sovittuna aikana. Muutkin kentät voi sopia pelaajan asuinpaikasta riippuen.

Treeni sisältää harjoitteita, jotka ovat suunniteltu kunkin pelaajan kehittämisalueiden mukaan.
Jokaisessa treenissä videoidaan suoritukset ja klippien avulla vahvistamme pelaajan ymmärrystä suorituksen osatekijöistä, joita muuttamalla pelaajan pelinopeus ja varmuus paranee. Tästä syntyy harjoitepankit omatoimiseen treeniin.

Ohjatun yksilötreenin kesto on 30-50 minuuttia. Pelaajakohtaiset treeniajat sovimme tapauskohtaisesti. Ohjattuja treenejä on yhden kerran viikossa per pelaaja.

Yksilökehitysohjelman hinta HIFK pelaajille kaudella 2021 on 40-60 e kk per pelaaja, riippuen harjoitusryhmän, 1-3 pelaajaa, koosta.

Ohjelmaan voidaan liittää yksilölliset otteluanalyysit.

Tiedustelut
Untsi Virkkala, +358 40 4188 534, unto.virkkala@hifkfotboll.fi