Skip to main content

Jalkapallo on todellinen voima. Se herättää suuria tunteita, tuo ihmisiä yhteen ja sen kautta voi saada elinikäisiä kavereita. Se opettaa meitä elämään terveellisesti. Me uskomme vahvasti siihen, että jalkapallon tuottama ilo auttaa ihmisiä saamaan paremman elämän ja me haluamme, että mahdollisimman moni pääsisi elämään parempaa elämää – taloudellisista lähtökohdista riippumatta. Siksi olemme päättäneet perustaa Tulevaisuuden Tähdet-tukirahaston, jonka tavoite on mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle jalkapalloharrastuksen Helsingin IFK:ssa.

Tulevaisuuden Tähdet-projektiin kerätään varoja myymällä tuotteita, joiden tuotto menee vähävaraisten lasten kausimaksujen pienentämiseen. Sinun avullasi ja panoksellasi voimme innostaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin ja tutustuttaa heidät HIFK-perheen arvoihin. Kun ostat jonkun näistä tukituotteista, olet mukana tukemassa vähävaraisten lasten jalkapalloharrastusta. Jokainen lahjoitus on mittaamattoman arvokas.

Projektin kummina toimii HIFK-legenda Jukka Halme. Tilaa siis Jugi-motiivilla varustettu t-paita ja olet mukana tukemassa HIFK-perheen nuorimpien jäsenten tietä Tulevaisuuden Tähdiksi!

Kun klikkaat tuotteita, sinut ohjataan eteenpäin futsal.hifkfotboll.fi -sivuston verkkokauppaan.
Kauppaa pyörittää HIFK Soccer rf (Y-tunnus 2190804-2), joka ylläpitää Tulevaisuuden Tähdet-tukirahastoa.
Jalkapallo nimmarilla
Jukka Halme T-paita
Avaimenperä