Skip to main content

Fotbollen är en verklig kraft. Den väcker starka känslor, för samman människor och hjälper oss att få vänner för livet. Fotbollen lär oss att leva hälsosamt. Vi tror starkt på att fotbollens glädje bidrar till ett bättre liv och vi vill att så många som möjligt ska få ett bättre liv – oavsett vilka ekonomiska förutsättningar man har. Därför beslöt vi oss för att starta Stödfonden för Framtidens Stjärnor, som har som mål att garantera en fotbollshobby i Helsingfors IFK för så många barn som möjligt.

Vi samlar in pengar till Framtidens Stjärnor-projektet genom att sälja produkter, vars intäkter oavkortat går till att göra säsongsavgifterna mindre för mindre bemedlade barn. Med hjälp av ditt stöd och din insats kan vi uppmuntra barn och unga till att aktivt motionera samt låta dem bekanta sig med HIFK-familjens värderingar. Genom att köpa en av de här stödprodukterna är du med och bidrar till att också mindre bemedlade barn har möjlighet att spela fotboll. Varje bidrag betyder enormt mycket.

HIFK-legenden och supportergruppen Stadin Kingits fadderspelare Jukka Halme fungerar som fadder för det här projektet. Då du beställer en t-skjorta med Jugi-motiv är du med och stöder HIFK-familjens yngsta medlemmar, så att de en vacker dag kan bli Framtidens Stjärnor!

Då du klickar på produkterna kommer du vidare till futsal.hifkfotboll.fi -webbsidans nätbutik. Butiken drivs av HIFK Soccer rf (FO-nummer 2190804-2), som även driver Stödfonden för Framtidens Stjärnor.
Jukka Halme T-skjorta
Nyckelring