Det är obligatoriskt att använda munskydd!

Vi gör matchevenemanget säkert och ansvarsfullt genom att alla använder munskydd. Ifall du inte har ett munskydd med dig kommer du att erbjudas ett vid ingången.

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Om du har tecken som skulle kunna tyda på att du har insjuknat i corona bör du stanna hemma. Mera information om symptom etc hittar du på THL:s sidor.

Håll säkerhetsavstånd och använd munskydd

Trots att platserna är onumrerade ber vi dig ändå tänka på att hålla ett tillräckligt stort säkerhetsavstånd till andra. Detta gäller då du kommer till matchen, under matchen och efter matchen. Alla åskådare bör använda munskydd eller visir på matchen.

Vanliga frågor om biljetter och säsongskort

Kan man ännu köpa säsongskort?

Säsongskortsförsäljningen för år 2021 är avslutad eftersom största delen av hemmamatcherna redan är spelade.

Kan jag ta ett litet barn med mig?

Under 7-åringar kommer gratis in på matchen.

Behöver en rullstolskunds följeslagare en egen matchbiljett?

Ja, både rullstolskunden och följeslagaren behöver varsin egen biljett. Biljetterna är gratis för personer med EU Disability Card. Rullstolsplatserna finns på Huvudläktaren. Ifall du behöver en biljett åt din följeslagare, ber vi dig ta kontakt med lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi.

Vem ska jag kontakta ifall jag inte har fått ett e-postmeddelande med en biljettlänk i?

Lippupistes kundtjänst sköter alla eventuella frågor och problem som har med säsongskortsbeställningar att göra. Du kan ta kontakt med kundtjänsten per e-post på kausikortti@lippu.fi, per telefon på 0600 900 900 eller också genom att skicka ett meddelande åt Lippupiste på Facebook eller Twitter.

Min e-postadress har förändrats sedan jag gjorde min säsongskortsbeställning. Vad ska jag göra för att få den ändrad?

Ta kontakt med Lippupistes kundtjänst. Kontaktuppgifterna hittar du under den föregående frågan.

Kan jag köpa en biljett vid dörren innan matchen?

HIFK har ingen egentlig biljettförsäljning på plats på Bolt Arena, utan alla åskådare ombeds köpa sina biljetter på förhand via Lippupiste. Ett litet antal biljetter kommer dock att finnas till försäljning vid vår merchandise-punkt på Idrottsgatan.

Kommer man gratis in med Bollförbundets/Veikkausliigas hederskort, domar- eller tränarkort eller med HIFK:s egna guldmärken?

Ta kontakt med lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi så får du närmare instruktioner i svarsmeddelandet.

Lämna förbjudna föremål hemma

Man får inte ta med sig egna drycker av något slag, inte ens vattenflaskor. Paraplyn är också förbjudna p.g.a. den stora folkmängden. Vi påminner även om att bl.a. all slags pyroteknik är strängt förbjudet att innehava eller medföra till stadion eller dess direkta närområde. Vi rekommenderar att du tar och läser de allmänna villkoren före du går på match.

Kiosktjänster

Kiosktjänsterna står till publikens förfogande!

Supporterprodukter

HIFK kommer sälja merchandise, bl.a. t-skjortor, hoodies,  kepsar och halsdukar. Försäljningspunkten kommer finnas utanför stadion på Idrottsgatans sida, så se till att köpa dina varor före du går in på arenan.

Våra publikvärdar finns till för dig!

Våra publikvärdar kommer att gå runtomkring på stadion och dess närområde, så ifall du är osäker över någonting kan du alltid vända dig till dem. Du känner igen dem på deras röda västar med infomärket på.