HIFK/11

Med målet att väcka kärlek för fotbollen!

Vårt lag grundades på hösten 2016 och för tillfället består laget av 34 spelare. Varje spelares trivsel och utveckling är viktig för oss. Vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att träningen uppfyller spelarens behov och utvecklingsnivå. Hos oss kan man utöva fotboll tävlings- och målinriktat eller mer som en hobby. Träningarna dras på finska, svenska och engelska.

I matchverksamheten deltar vi med tre lag, där varje spelar deltar i matcher som passar den egna nivån. Under sommaren 2019 deltog vi i Bollförbundets distriktsserie (nivå 2), turneringar (bl.a. Helsinki Cup) och diverse spelkvällar. På vintern spelar vi utöver träningsmatcher också i vinterserien (Talviliiga) på nivåerna Tävling (Kilpa), Utmaning (Haaste) och Hobby (Harraste). 

Under sommaren tränar vi huvudsakligen 2 gånger i veckan på Väinämöinen sportplan. Utöver det erbjuder vi alla intresserade möjlighet att en gång i veckan delta i Talangskolan (Taitokoulu), där man fokuserar på att slipa fotbollstekniken. På vintern tränar vi 2 gånger i veckan, på tisdagar i Kottby juniorhall och på lördagar i Skatuddens idrottshall.

Föreningen erbjuder även spelarna möjlighet att delta i ett stjärnträningsprogram, med syfte att stöda spelarutvecklingen. Programmet leds av spelare från HIFKs representationslag, Arnold Origi (målvaktsträning) och Hannu Patronen (spelarträning).

Laget är en del av HIFKs aktiva gemenskap och vi deltar också aktivt i föreningens olika evenemang. Det redan traditionella fotbollslägret (Kynäleiri) är sommarens höjdpunkt för många spelare. Våra fadderspelare från HIFKs representationslag (sommaren 2019 Tiquinho och Toro) har aktivt följt lagets utveckling under säsongen, och man ser dem ofta heja på laget vid planen. 

Linus Nynäs med träningsstab leder träningarna.

Vi tar gärna emot nya spelare!

Anmäl ditt barn till gruppen.

Tilläggsinformation: Ungdomsansvarige Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, +358 400 817 265

Träningstider

Träningstider under vintern

Tisdagar
Kottby juniorhall

Lördagar
Skatuddens idrottshall

Nyheter

Representationslaget bjuder in juniorerna till gemensamma träningar

| Juniorer, Representationslaget | No Comments
HIFK:s representationslag bjuder in föreningens alla juniorer till gemensamma träningar HIFK:s representationslag vill så här inför de inom kort startande…

Träna Med Stjärnorna fortsätter – anmäl dig med

| Juniorer | No Comments
Det ifjol inledda Träna Med Stjärnorna -specialträningsprogrammet får fortsättning också år 2020! Nu erbjuder vi träningar redan i januari för…

HIFK:s organisation förstärks – tre träningschefer utnämnda

| Juniorer, Kontrakt | No Comments
HIFK förstärker sin organisation på juniorsidan, då följande tre träningschefer hädanefter verkar inom föreningen: Olli Orvasto (UEFA A), träningschef och…

Kontaktuppgifter

Lagledare
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Lagledare
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Ansvarig tränare
Linus Nynäs

Ungdomsansvarig
Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
+358 400 817 265