HIFK/11

Med målet att väcka kärlek för fotbollen!

Vårt lag grundades på hösten 2016 och för tillfället består laget av 34 spelare. Varje spelares trivsel och utveckling är viktig för oss. Vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att träningen uppfyller spelarens behov och utvecklingsnivå. Hos oss kan man utöva fotboll tävlings- och målinriktat eller mer som en hobby. Träningarna dras på finska, svenska och engelska.

I matchverksamheten deltar vi med tre lag, där varje spelar deltar i matcher som passar den egna nivån. Under sommaren 2019 deltog vi i Bollförbundets distriktsserie (nivå 2), turneringar (bl.a. Helsinki Cup) och diverse spelkvällar. På vintern spelar vi utöver träningsmatcher också i vinterserien (Talviliiga) på nivåerna Tävling (Kilpa), Utmaning (Haaste) och Hobby (Harraste). 

Under sommaren tränar vi huvudsakligen två gånger i veckan på Väinämöinen-planen. Utöver det erbjuder vi alla intresserade möjlighet att en gång i veckan delta i Talangskolan (Taitokoulu), där vi fokuserar på att slipa fotbollstekniken. På vintern tränar vi två gånger i veckan, på tisdagar i Kottby juniorhall och på lördagar i Skatuddens idrottshall.

Föreningen erbjuder även spelarna möjlighet att delta i ett stjärnträningsprogram (Träna Med Stjärnorna), med syfte att stöda spelarutvecklingen. Programmet leds av spelare från HIFK:s representationslag, Arnold Origi (målvaktsträning) och Hannu Patronen (spelarträning).

Laget är en del av HIFKs aktiva gemenskap och vi deltar också aktivt i föreningens olika evenemang. Det redan traditionella fotbollslägret (Kynäleiri) är sommarens höjdpunkt för många spelare. Våra fadderspelare från HIFKs representationslag (sommaren 2019 Tiquinho och Toró) har aktivt följt lagets utveckling under säsongen, och man ser dem ofta heja på laget vid planen. 

Vi tar gärna emot nya spelare!

Nyheter

HIFK önskar 2015 födda barn välkomna med i verksamheten!

| Juniorer | No Comments
Välkommen med i HIFK:s fotbollsverksamhet för 2015 födda! Gruppen inleder sin verksamhet den 4.5.2020 kl. 18.00-19.00. Under sommarsäsongen ordnar vi…

HIFK/09 söker nya spelare

| Juniorer | No Comments
HIFK/09 ordnar öppna träningar tisdagen den 25.2. kl. 17-18 för att rekrytera nya spelare till laget. På plats på träningarna…

HIFK Futsal leder sin grupp utan poängförluster

| A-pojkar, Futsal, Juniorer | No Comments
HIFK Futsal, som spelar i division fyra, genomgick en generationsväxling inför säsongen och fortsätter nu med sina goda resultat. Efter…

Kontaktuppgifter

Lagledare
Hanna Khalili
hanna.khalili[at]hifkfotboll.fi

Lagledare
Jonas Svensson
jonas.svensson[at]hifkfotboll.fi

Ansvarig tränare
Linus Nynäs

Ungdomsansvarig
Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
+358 400 817 265