Skip to main content

Old Boys

HIFK KKI35-, KKI40- och KKI50 -lagen fungerar som en enhetlig grupp och deltar i Bollförbundets distriktsserier i Helsingfors i KKI35-, KKI40- och KKI50 -åldersklasserna.

Vi skriver under HIFK:s värdegrund och tillämpar representationslagets spelstil i Old Boys -serierna. Vår verksamhet utgår ifrån principerna ”Kunnossa Kaiken Ikää (KKI)” och ”Kaikki Pelaa” samt HIFK:s egen ”Kamrat” -princip. Vårt lag är öppet, vi kämpar hårt, vi har en god laganda och kondition och utvecklas ständigt vidare som lag. Vi erbjuder en möjlighet för före detta HIFK-aktiva junior- och seniorspelare samt för andra spelare med intresse för HIFK att fortsätta med fotbollshobbyn utan att glömma bort våra juniorspelares föräldrar, som vill börja spela fotboll.

De mest aktiva spelarna i gruppen tränar två gånger i veckan i utmärkta förhållanden på Väinämöinen -planen och spelar två-tre gånger i veckan under sommarsäsongen. Vår verksamhet är igång året runt och under vintern spelar vi träningsmatcher. Via oss kan man även få en möjlighet till konditionstest, oförglömliga matchresor samt en chans att delta i Gentlemannaturneringen, som varje vår traditionsenligt för samman ett dussin lag.

Vi har redan ett tiotal licensspelare i våra KKI-lag. Man får gärna ta kontakt med oss om man är intresserad av att komma med i vår grupp, eftersom vi erbjuder en möjlighet till try-out hela året runt. Lagets medlemmar deltar med helhjärtat i förverkligandet av HIFK:s fotbollsverksamhet samt utvecklandet av den i kulisserna och på spelplanerna.

Lagledare:
Pami Aalto
pami.aalto[a]hifkfotboll.fi
tfn. 050-318 5952

KKI-35

HIFK ikämiehet KKI-35

Laget

#1 Sami Wirman
#2 Wilhelm Wolff
#3 Juha Polenius
#4 Antti Utriainen
#5 Tim Johansson
#6 Kimmo Niemistö
#7 Andrei Titov
#8 Jonas Forsman

 #9 Janne Wikström
#10 Martin Willför
#11 Mikko Haapanen
#12 Marko Taininkoski
#13 John Magnusson
#14 Tommi Välimäki
#16 Antti Pyysalo
#20 Vesa Hannikainen

 #21 Ilkka Hemminki
#22 Johan Ehrman
#25 Joni-Henrik Kouvonen
#27 Teo Eklund
#28 Lasse Ingström
#77 Rene Österman
#79 Ben Fernström
#98 Telmo Manninen