Skip to main content

Ni är vår tolfte spelare

IFK är allas vår förening. Utan Er finns inget IFK. För att hedra detta har HIFK bestämt att från och med den 20.3.2020 tillägna nummer 12 till HIFK-supportrarna. 12 är mer än en siffra, det är ett ljud, en känsla och IFK:s själ. Från och med nu kommer ingen mera att använda nummer 12 på planen - den är hädanefter reserverad åt HIFK:s fantastiska supportrar.
Hela världen är för tillfället i en exceptionell situation på grund av den världsomfattande spridningen av coronaviruset. Det rådande läget har naturligtvis även en stor inverkan på HIFK:s verksamhet. Vi behöver alla varandra mer än någonsin just nu och därför vill vi be IFK-gemenskapen om stöd.
På den här nya sidan finns olika alternativ, med vilka du kan vara med och hjälpa HIFK. Vår ekonomiska situation är besvärlig som en följd av det nuvarande läget, men genom att stöda oss kan du vara med och underlätta den. Er hjälp är just nu ovärderligt viktig, så att vi så fort som möjligt - genast då det är säkert igen - kan spela framför er igen. För det är ju det allt det här i slutändan handlar om. Gemenskap. Möten. Vänner. Om delad glädje vid goda stunder, men också om att sörja tillsammans då det är svårt.
Under svåra tider har vi genom hela vår historia alltid kunnat vända oss till vår fantastiska och lojala gemenskap, och även i det här fallet vänder vi oss mot er, vår tolfte spelare. Ni är vår tolfte spelare. Vår själ. Och tillsammans är vi alla IFK. Om du har en möjlighet att hjälpa oss, kan du göra det genom att köpa någon av följande produkter.

Stödprodukter

Specialprodukter