Åke Lindmans fotbollsskola 2020

HIFK Fotboll ordnar den traditionsenliga Åke Lindmans fotbollsskola i juni och augusti även sommaren 2020. Fotbollsskolan är ett bra tillfälle att bekanta sig med sporten och vi placerar ribban avsiktligt så pass lågt att alla barn trivs. Programmet består av lekar och spel samt av barnens egna trickbanor. Pojkar och flickor födda mellan 2012 och 2016 är välkomna med.

Fotbollsskolan i juni genomförs med undantagsarrangemang

Fotbollsskolan i juni (1.-3.6.2020) ordnas i enlighet med THL:s och Bollförbundets instruktioner, där rådande begränsningar för folksamlingar beaktas. Detta betyder att vi begränsar deltagarantalet så att antalet deltagare och lägerledare tillsammans uppnår högst 50 personer.

Vi bekräftar anmälningarna till fotbollsskolan per e-post efter att anmälan har godkänts. Mer information om specialarrangemangen under fotbollsskolan i juni kommer att ges ännu innan skolan börjar.

Ifall ni vill inhibera er anmälan på grund av det rådande läget, eller alternativt flytta den till början av augusti, kan ni kontakta fotbollsskolans rektor Mikael Airava.

Fotbollsskolan ordnas på Väinämöinen-planen i Tölö (Väinämöinengatan 4-6, 00100 Helsingfors) kl. 17.00-18.30 under de dagar den ordnas.

Som rektor och ansvarig ledare för fotbollsskolan fungerar Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, + 358 400 817 265.

Målet för de tre dagarna är att erbjuda deltagarna sommarens roligaste fotbollsupplevelse samt lite grundläggande fotbollsfärdigheter i form av övningar, lekar och spel. Genom att dela in barnen i mindre grupper enligt ålder säkrar vi att var och en får individuell undervisning i fotboll.

Priset för fotbollsskolan är 80€/deltagare/en skola eller 120€/deltagare/två skolor. För HIFK Fotbolls medlemmar kostar deltagandet 0€/20€/skola. Närmare info hittar du i anmälningsblanketten här nedan.

I deltagaravgiften ingår försäkring, programmet, HIFK:s t-skjorta, en vattenflaska samt ett deltagardiplom.

ANMÄL DITT BARN HÄR!

HIFK Soccer rf förbehåller rätten att inhibera evenemanget om omständigheterna kräver det. I så fall meddelar vi alla anmälda deltagare per e-post.