Osakeanti

Yhteisön omistamaksi seuraksi

HIFK Fotboll on taas uuden projektin edessä. Uusi aika käynnistyi HIFK:ssa joulukuussa 2020. Olemme siitä lähtien rakentaneet pohjaa tulevalle taloudellisesti erittäin haastavan koronavuoden jälkeen. Nyt etsimme uusia omistajia uuteen HIFK:hon edellisten pääomistajien tilalle. Voisitko sinä olla yksi etsimistämme henkilöistä?

Seuran ja yrityksen tavoite tämän osakeannin suhteen on selkeä. Haluamme HIFK:n jälleen olevan seurayhteisön omistama jalkapalloseura. Jokainen, joka mieltää itsensä HIFK:n kannattajaksi, kuuluu HIFK-yhteisöön. Ei ole väliä, oletko käynyt matseissa kaudesta 2020 vai kaudesta 1980 lähtien. Ei ole väliä, katsotko otteluita kannattajapäädystä vai Pääkatsomosta. Ei ole väliä, vaikket ehtisikään paikan päälle jokaiseen matsiin. Pääasia on se, että koet olevasi HIFK:lainen. Kaikki HIFK:laiset kuuluvat HIFK-yhteisöön.

Samalla, kun tämä on seuralta annettu mahdollisuus tulla mukaan HIFK:n omistajaksi, on se myös seuralta pyyntö tulla mukaan HIFK:n omistajaksi. Haluamme toivottaa kaikki halukkaat sydämellisesti tervetulleiksi HIFK:n omistajien joukkoon.

HIFK Fotboll Ab:n julkinen osakeanti käynnistyy perjantaina 21.5.2021 klo 12.00. Alun perin osakeantia suunniteltiin syksyn ja talven aikana julkisuudessakin mainittujen isompien sijoittajien saamiseksi mukaan seuran toimintaan, mutta halusimme mahdollistaa osallistumisen antiin myös pienemmillä rahasummilla.

Osakkeiden hinta on 30 euroa/kpl. Minimimerkitsemismäärä on 10 kappaletta, eli sinun tulee merkitä (ostaa) vähintään 10 osaketta (10×30=300 euroa) osallistuaksesi osakeantiin. Tästä ylöspäin voit itse määritellä haluamasi osakemäärän, eli voit merkitä vaikka 11, 35 tai 113 osaketta niin halutessasi.

Osakeanti toteutetaan HIFK:n verkkokaupassa osoitteessa kauppa.hifkfotboll.fi, mutta isompien sijoitusten kohdalla antiin voi osallistua myös laskulla. Pyydämme sinua täyttämään oheisen lomakkeen, mikäli haluat maksaa sijoituksesi laskulla. Otamme sinuun yhteyttä täytettyäsi lomakkeen.

Yhtiökokouksen päätös 6.5.2021:
1) Yhtiökokous päättää aloittaa maksullisen osakeannin 7.5.2021.
2) Yhtiö antaa merkittäviksi enintään 32 369 uutta osaketta.
3) Antihinta on 30 euroa per osake. Hinta perustuu aikaisemmin toteutuneisiin osakekauppoihin.
4) Nykyiset osakkeenomistajat saavat merkitä osakkeita ennakkomerkintäoikeudella osakeannin kahden ensimmäisen viikon aikana: jokainen omistaja saa merkitä yhden osakkeen yhtä olemassa olevaa osaketta kohtaan.
5) Jos kaikkia osakkeita ei ole merkitty ennen ennakkomerkintäajan loppua osakkeita tarjotaan yleisesti merkittäväksi kaikille halukkaille (sisältäen aikaisemmat omistajat). Minimiosto ennakkomerkintäajan jälkeen on 10 osaketta. Kaikki osakekaupat alistetaan hallituksen hyväksynnälle, ja maksetaan merkintähetkellä.
6) Osakkeita voi merkitä 31.12.2021 asti, niin kauan kuin osakkeita riittää.
7) Osakkeiden merkintähinta kirjataan kokonaisuudessaan sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.
8) Hallitus saa valtuutuksen tarvittaessa jatkaa osakeannin aikaa, jos kaikkia osakkeita ei ole merkitty merkintäajan loppuun mennessä.

 

Hallitus on päättänyt jatkaa osakeantia 28.2.2022 asti.

VERKKOKAUPPAAN

Laskutuslomake

AIEMMIN AIHEESTA

Julkaistu 30.4.2021