HIFK pelasi viime lauantaina harjoitusottelun suljetuin ovin Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu pelattiin suljetuin ovin, sillä HJK pelasi ottelun samalla kentällä aikaisemmalla vuorolla.

Itse ottelu päättyi 1-3 Ilveksen voittoon, mutta myös positiivisia merkkejä näkyi HIFK:n pelissä. Valmentaja Teemu Kankkunen kertoi omat mietteensä pelistä:

”Ensimmäinen jakso hyvää tekemistä. Oltiin hallitsevampi osapuoli ja lähdimme ansaitusti johdossa tauolle. Toisella jaksolla vastustajan aktiivisempi prässi aiheutti sen, ettei saatu omaa kontrolloitua pelinrakentelua aikaiseksi. Alkanut lumisade ja liukas kenttä vielä edes auttoi tätä. Pari helposti päästettyä maalia jakson alkuun käänsivät pelin vastustajalle ja oikeastaan vasta lopussa, viimeisen vartin aikana saatiin jälleen jotain aikaan. Oli kuitenkin kiva pelata ulkona pitkästä aikaa.”