Skip to main content

Te olette kahdestoista pelaaja

IFK on meidän kaikkien seura. Ilman Teitä ei ole IFK:ta. HIFK on tätä kunnioittaakseen päättänyt 20.3.2020 lähtien pyhittää pelinumeron 12 HIFK:n kannattajille. 12 on enemmän kuin numero, se on ääni, tunne ja IFK:n sielu. Tästä eteenpäin pelinumerolla 12 ei enää tulla pelaamaan kentällä - se on jatkossa pyhitetty HIFK:n upeille kannattajille.
Koko maailma on tällä hetkellä poikkeuksellisessa ja ennennäkemättömässä tilanteessa koronaviruksen maailmanlaajuisen leviämisen seurauksena. Tilanteella on luonnollisesti suuret vaikutukset myös HIFK:n toiminnalle. Kaikki tarvitsevat nyt toisiaan enemmän kuin koskaan, ja siksi haluamme nyt pyytää tukea IFK-yhteisöltä.
Tältä uudelta sivulta löydät erilaisia vaihtoehtoja, joilla voit olla mukana auttamassa HIFK:ta. Tukemalla meitä olet mukana helpottamassa seuran taloudellista tilannetta, joka on vallitsevan tilanteen vuoksi haastava. Teidän apunne on nyt mittaamattoman arvokasta, jotta pääsisimme mahdollisimman nopeasti - heti kun se taas on turvallista - taas pelaamaan teidän edessä. Koska siitähän tässä kaikessa loppujen lopuksi on kyse. Yhteisöstä. Tapaamisista. Kavereista. Jaetusta ilosta hyvinä hetkinä, mutta myös yhdessä suremisesta vaikeina aikoina.
Vaikeina aikoina olemme kautta pitkän historiamme aina pystyneet kääntymään meidän loistavan ja uskollisen yhteisön puoleen, ja tässäkin tapauksessa käännymme teitä, meidän kahdettatoista pelaajaa kohti. Te olette meidän kahdestoista pelaaja. Meidän sielu. Ja me olemme kaikki yhdessä IFK. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa, voit tehdä sen ostamalla jonkun seuraavista tuotteista.

Kannatustuotteita

Erikoistuotteet