HIFK 06

HIFK 06 – Uudet pelaajat tervetulleita – – Nya spelare välkomna

Harjoitusten sisältö on määritelty Palloliiton ja seuran (Spelbok) valmennuslinjan mukaisesti. Kehitämme pelaajien yleistä liikunnallisuutta ja koordinaatiota (taitavuuden osatekijät), jalkapallon perustaitoja sekä pelin periaatteita erilaisten harjoitteiden avulla.

Joukkue kostuu noin 20 pelaajasta ja pelaamme Helsingin ja Uudenmaan piirin kolmostasolla.

Osallistumme Helsingin ja Uudenmaan piirisarjaan ja kesällä Helsinki Cupiin. Talvella pelaamme myös Talvisarjaa ja Futsalia.

Jalkapalloharjoitukset Väiskin (Väinämöisen kenttä) tekonurmella Töölössä ja talvella futsalharjoitukset Etera-hallissa (Lauttasaari).  Lisäksi talvella erilaisia oheisharjoituksia, m.m. paini ja juoksutekniikka

Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Nya spelare välkomna! – kristian.honkanen@hifkfotboll.fi

Alla träningar är tvåspråkiga !

Joukkueen säännöt

Vanhemmat – joukkue

1. Toimin hyvänä esimerkkinä kentän laidalla ja annan pelaajille pelirauhan.
2. Autan valmentajia jotka toimivat jotta lapsilla olisi hauskaa ja annan valmentajille työrauhan.
3. Ilmoitan poissaolosta vähintään kolme (3) päivää ennen poissaoloa nimenhuudossa tai samana päivänä jos kyseessä on sairastapaus tekstiviestinä valmentajalle ja pidän huolta, että saavumme ajoissa.
4. Hyväksyn että jalkapallosta koituu kustannuksia.
5. Hyväksyn että valmentajat päättävät pelaajien peliajan ja pelipaikan ja että peliaikaan voi vaikuttaa harjoitusaktiivisuus. 6. Kannustan lastani liikkumaan myös muulloin kuin jakapalloharjoituksissa ja annan mahdollisuuden lapselle kokeilemaan muita lajeja.

Pojat – Valmentajat

1. Nollatoleranssi kielenkäytön ja käyttäytymisen suhteen.
2. Keskityn peliin / harjoituksiin.
3. Kannustan muita.
4. Kaikki saavat osallistua yhtä paljon, mutta poissaolo ja myöhästyminen tai keskittymisen puute voi vähentää peliaikaa.

Valmentajat

1. Annan tuomarin hoitaa työnsä – maksan 10 euroa joukkueelle kielteisistä/turhista kommenteista.
2. Johdan joukkuetta kannustavasti.

Valmentajat ja joukkueenjohto

Valmentaja
Benjamin Airava

Apuvalmentajat
Roland Rönnberg

Joukkueenjohtaja
Kristian Honkanen
kristian.honkanen@hifkfotboll.fi

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@hifkfotboll.fi.

HIFK06 Kevätturnaus 4-5.4.2020

Kausi 2020 alkaa – Iso kenttä kutsuu – 11 vs 11 pelit!

HIFK järjestää P06 ikäluokalle kaksipäiväisen jalkapalloturnauksen lauantaina ja sunnuntaina 4-5.4.2019 Töölössä Väinämöisen tekonurmella osoitteessa Väinämöisenkatu 4-6.

Turnaus pelataan neljässä kolmen joukkueen lohkossa. Joukkueet pelaavat lauantaina kolmen joukkueen yksinkertaisen sarjan (2 peliä) sekä sunnuntaina kaksi sijoitusottelua. Jokainen joukkue pelaa neljä ottelua (2 x 20 min). Turnaus pelataan haastetasolla ja ylemmällä harrastetasolla (Uudenmaan ja Helsingin piirin Kolmonen, Nelonen).

Lauantaina lohkot A ja B pelaavat ottelunsa aamupäivällä klo 9.00 -13.30, C-D lohkot pelaavat iltapäivällä klo 13.30-18.00.

Sunnuntain sijoitusottelut alkavat klo 9.00 lohkojen viimeiseksi sijoittuneiden välillä, lohkoykkösten pelit alkavat klo 12.00. Turnaus saadaan päätökseen klo 17.15 alkavalla finaalilla.

Ottelut pelataan 11 vastaan 11, peliaika 2 x 20 min, Palloliiton sääntöjä soveltaen.

Turnauksen voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. 3 parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla (max 18 per joukkue) ja jokaisesta joukkueesta palkitaan lisäksi tsemppari.

Turnauksen hinta on 175 euroa / joukkue. Ilmoittautuminen sähköpostitse kristian.honkanen@hifkfotboll.fi.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Väiskillä on tilaisuuden ajan toiminnassa kahvila, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

                         OLETTEKO MESSISSÄ?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Kristian Honkanen / HIFK 06

Kristian.honkanen@hifkfotboll.fi

040 541 2320

www.hifkfotboll.fi